HOME ISTORIC TEHNOLOGIE COMPETENTE TEHNICE VANZARI UTILAJE CONTACT

Competente tehnice

Experienţa noastră în domeniul compoundării ne permite realizarea unor materiale compoundate de foarte bună calitate fie că acestea sunt din materiale noi, fie că sunt din materiale reciclate, fie din mixturi materiale noi/reciclate. Compoundarea şi înnobilarea materialelor plastice (noi şi reciclate) se face prin înglobarea în masa acestora a unei cantităţi de până la 40% mineral, talc, carbonat sau a altor adaosuri cum ar fi: SBS, TPE.
În domeniul reciclării suntem în măsură să asigurăm o calitate deosebită produselor noastre, având în vedere că aprovizionarea se face din surse post industriale (calitate bună, materiale nedegradate), sortarea este asigurată de personal calificat, materiile prime sunt identificate şi depozitate separat. Pentru a reduce distribuţia granulometrică toate granulatoarele sunt dotate cu site vibratoare.
Experienţa noastră în domeniul extrudării foliilor ne permite realizarea unor folii suflate de la diametre foarte mici (30 - 100 mm) până la diametre mari (4000 mm). De asemenea putem extruda folii din materiale reciclate.
Utilajele pe care le posedăm, ne permit extrudarea monofilamentelor de PVC într-o gamă diversă de diametre (de la 0,22 mm la 2,5 mm) şi având în vedere că ne preparăm noi dryblendul de PVC, putem realiza o gamă diversă de grade de plastifiere şi despicabilitate, precum şi o gamă coloristică diversă de fire PVC.
În domeniul confecţionării cutiilor de carton colective suntem în măsură să confecţionăm cutii de carton stanţate cu perforaţii şi forme complicate.
De asemenea putem executa manual cutii de carton ondulat de dimensiuni mari pentru mobilă. Putem executa cutii de carton ondulat polietilenate pentru utilizari speciale (fructe congelate, carne congelată).

© RECOLO 2006-2010 Toate drepturile rezervate
Design by Petra Design